Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

28 februari 2006

Virtuele fietswereld...

Het fietsen op locatie gaat als een speer. Het wordt met de dag eenvoudiger om meer kilometers te maken en als gevolg daarvan meer vet te verbranden. Toch een kanttekening. De verveling slaat wel toe na 30 minuten bicyclette. Vorig week wist ik me te vermaken met een lekker stukkie muziek op de oren. Niet voor lang. Daarna plaatste ik het fietsframe voor de pc en zette ik een gemiste uitzending op. 20 km trappen bleek zo voorbij zonder er over na te denken. Toch wil ik iets anders om mijn zinnen te verzetten. Vanmiddag had ik het er met een collega over hoe ik het fietsen op de aërodynamische hometrainer aantrekkelijker kan maken. Al brainstormend kwamen we snel tot een oplossing. Integreer de hometrainer in een virtuele fietswereld. Zeg maar een fietsgame. Met een (klein)brilletje op je neus waan je jezelf in een andere (fiets)wereld. In deze wereld mag alles. Door rood licht rijden. Voetgangers omver rijden. Kranten of pakjes bezorgen. Of juist niet. Hoe sneller je fietst op je hometrainer hoe meer kans dat je hebt om uit de handen blijven van de pliesie. Alles mag voor de punten!
Natuurlijk is het ook mogelijk om de Tour de France te fietsen. En natuurlijk te winnen! In dit fietsspel mag je medefietsers het ravijn in rijden. Doping nemen of de rondemis een veeg geven. Alles mag. Enfin…voor het zover is zoeken we een gerenommeerd softwarebedrijf die aan dit idee handjes en voetjes kan geven. Reacties en/of lucratieve zakelijke voorstellen? Plemp ze in de comments.
Trefwoorden: gamecube nintendo playstation

© 2005-2009 Hans Postelmans