Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

24 mei 2005

Keep low profile…(1)

Donderdagavond ga ik op uitnodiging van een vriend/collega naar een voorstelling in het Chassé-theater in Breda. Enkele weken geleden was ik trouwens ook al in Chassé. Toen samen met mijn eega om een voorstelling van muziekvirtuoos Hans Liberg te zien. Geweldige voorstelling trouwens. Donderdagavond zal in het teken staan van mijn eerste ontmoeting met Arie & Silvester waarvan ik in het verleden alleen summier van hun werk heb gelezen.

Gezien en/of aangehoord heb ik de heren nog nooit. Zojuist even op internet gekeken wat voor vlees ik in de kuip heb. Wat lees ik. Deze twee meneren menen "Een fris, vernieuwend en briljant programma te maken, uitverkochte zalen te trekken en een voorbeeld voor menig cabaretier te zijn!".

Het
gastenboek, op de website van Arie & Silvester, staat het bol van vooral positieve commentaren. Uit meerdere commentaren blijkt dat je als toeschouwer het beter uit je hoofd kan laten om op te vallen tijdens de voorstelling van Arie & Silvester. Het duo heeft er namelijk een handje van om toeschouwers die grappig willen zijn, of net iets te uitbundig lachen om hun grappen, genadeloos af te straffen door ze flink af te zeiken. Natuurlijk tot grote hilariteit van het publiek.

Keep Low Profile dus a.s. donderdag. Dat lijkt vooraf al een onmogelijke opgave als je op de ‘vijfde’ rij zit. Vrijdag meer over mijn eerste ontmoeting met Arie & Silvester.


Update: 19.30 uur
Zojuist hoor ik dat Lars Scheve woensdag (morgen dus) ook naar een voorstelling van Arie & Silvester gaat. Hij heeft de heren al eens eerder aan het werk gezien. Lars: ,,Geweldig! Ik heb me werkelijk rot gelachen met die gasten de vorige keer...".


© 2005-2009 Hans Postelmans