Hans Postelmans Breda ©2005-2006
LifeBlogHbnBlogPhotoBlog 

29 december 2005

Haagse Beemden by Night...(1)

'Oefening baart kunst', heb ik geleerd.
Vorige week ging ik op pad met enkele amateurfotografen om eens zonder daglicht te (leren) fotograferen. Toen deden we de binnenstad van Breda aan.
Vanavond ging ik ook even alleen op pad met de Nikon. Dit keer zocht ik de plaatjes iets dichter bij huis. Na vanavond is het me duidelijk geworden dat deze eerste (verkennende)Haagse Beemden by Night zeker een vervolg moet krijgen. Genoeg mooie plaatjes na zonsondergang te schieten in mijn buurt.


» Foto's Haagse Beemden by Night
Trefwoorden: nacht foto's23 december 2005

Breda by Night...(1)

De plannen waren al heel lang geleden gemaakt. Breda fotograferen by Night. Als onervaren fotograaf bij gebrek aan daglicht schoot ik als gevolg van reistijd pas na tien uur de eerste 'night'foto. Wel vanaf een prachtige locatie hoog boven het Bredase maaiveld. Enkele van ons wisten deze (dak)locatie middels een liftje met een motor met een beperkte hijscapaciteit veilig te bereiken.

Na wat geklooi kwamen de tips van Lars van pas en durfde ik zowaar wat te experimenteren. Enkele uren later, en nadat we door een (ondergrondse)parkeerwachter uit zijn werkomgeving zijn verjaagd, werd de fototrip 'Breda by Night' net voor middernacht afgesloten bij het Chassé-theater. Enthousiast spreken af dat 'Breda by Night' niet een éénmalige fototrip zal blijven. Wordt dus gewoon vervolgd...» Alle foto's Breda by Night
» Foto's Jeanneke
» Foto's Jeroen Thoolen
» Foto's van Lars


Trefwoorden: nacht foto's18 december 2005

Italie - Gardameer - 2003[© H.Postelmans]

» More photo´s


11 december 2005

Kerstversiering...


[© H.Postelmans]


05 december 2005

De zak van Sinterklaas...


,,Zou ie komen, de Sint?", vraagt Jasper. ,,Denk het niet", zegt papa. Gelukkig, daar gaat de bel. ,,Wie zou dat zijn? Het is een vreemde zeker? Die verdwaald is zeker? Zal eens kijken wie het is", zingt Matthijs. Euh..., wat is dat nou?
De zak van Sinterklaas!
[© H.Postelmans]
04 december 2005

Dankjewel Sinterklaasje...


4 december 2005 Sinterklaasfeest bij Opa en Oma
[© H.Postelmans]

» More photo´s


01 december 2005

Prettig licht...

Enkele maanden geleden postte ik deze Blog waarin ik schreef dat ik het afgebeelde gebouw (overdag) zeer prettig vind om naar te kijken. Ook vroeg ik me af hoe de lichtinval in het gebouw zou zijn me de grote buitenlamellen. Vandaag reed ik op weg naar huis voorbij het gebouw toen het al donker was. Even gestopt voor een foto. Ondanks dat enkele lamellen gesloten zijn komt er toch een erg prettig licht uit het gebouw.