Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

26 mei 2005

Keep low profile...(2)

Ik zou nog even terugkomen op een eerdere post over de theatervoorstelling van Arie & Sylvester vandaag en morgen in het Chassé-theater te Breda. Vandaag om 19.30 uur moet ik blijkbaar al in de zaal zitten. Veel vroeger dan ik gewoonlijk aanwezig ben bij een voorstelling.

Waarom vroeger aanwezig zijn? Welnu, Lars Scheve heeft de voorstelling van Arie & Sylvester woensdagavond al gezien. Zonder maar iets te verklappen van het optreden mailde Lars mij woensdagavond (laat) dat ik vroeg in de zaal moest gaan zitten. ,,Kan je lachen", schreef hij…

Die tip van Lars ga ik dus opvolgen. Ben benieuwd!.

Later meer…© 2005-2009 Hans Postelmans