Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

26 augustus 2005

No graffiti...

De Bredase Wethouder Janus Oomen heeft donderdag 25 augustus het nieuwe onderkomen van de Reddingsbrigade Breda en de BSW bij de Asterdplas officieel geopend.

Het nieuwe ronde gebouw aan de Asterdplas staat er al een tijdje. Het gebouw is zelfs al vanaf april van dit jaar in gebruik genomen door de Reddingsbrigade en de BSW. Mede door de lange vakantieperiode is deze officiële opening van het gebouw uitgesteld tot na de zomervakantie. Donderdag was het dan toch zover. Wethouder Janus Oomen opende donderdag het nieuwe onderkomen van de Reddingsbrigade en de BSW officieel.

De Reddingsbrigade, die in de zomermaanden bij warm weer toezicht houdt aan de Asterdplas, is zeer blij met hun nieuwe “gepantserde” onderkomen dat o.a. een toilet en een E.H.B.O-ruimte bevat. De gemeente heeft de buitenkant van het nieuwe gebouw laten bekleden met pantser van stalen roosters om zo vandalisme en graffiti te voorkomen.

Lees verder...

»Reddingsbrigade Breda
»BSW bedrijven
»Gemeente Breda
»Bewoners Komitee Haagse Beemden
© 2005-2009 Hans Postelmans