Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

17 augustus 2005

10.000ste foto met mijn Sony F717...

Eerder deze week vertelde Piet Paulusma (en nog meer van die weeroplichters) dat het vandaag een mooie dag zou worden. Wij dus naar het strand. Waar het drie weken geleden nog met bakken uit de hemel viel was het vandaag zowaar een prima stranddag. Zoals hier vermeldt staat verkoop ik mijn complete cameraset van de Sony F717. Omdat ik eigenlijk nooit van huis ga zonder camera nam ik de Sony vandaag ook weer mee naar het strand om o.a. dit en dit plaatje te schieten. Zojuist laadde ik de fotobestanden in mij pc. Wat blijkt? Heb ik vandaag de 10.000ste foto met mijn Sony DSC F717 gemaakt. Die foto gaan we natuurlijk netjes afdrukken en inlijsten.
© 2005-2009 Hans Postelmans