Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

10 augustus 2005

Het leven is al duur genoeg...

Sinds ik eind 2000 Haagse Beemden Digitaal onder mijn hoede nam plaatste ik direct een item over mobiliteit op deze website. Onder dat item is o.a te een link te vinden die verwijst naar een webpagina van de ANWB waarop benzinestations te vinden zijn die laagste prijs van brandstof hanteren in uw woonomgeving. Inmiddels is de ANWB deze service gestopt gezien de hele lage brandstofprijzen die ik hier lees. Vandaag vond ik een andere website die de prijzenoorlog omtrent de hoge benzineprijs wil doen aanwakkeren door de benzinestations te vermelden met de laagste bezineprijs. Dat is tegen het zere been van de belangenvereniging van de tankstations (Beta) meldt de media. Zij vinden dat alleen de overheid de prijzen kan beïnvloeden door de accijns te verlagen en niet de pomphouders. "Hun marge is al heel bescheiden en kan onmogelijk nog verder omlaag", zegt een woordvoerder van Beta.
Door enorme belangstelling voor de laagste brandstof prijs is deze website slecht bereikbaar. Maar blijft u proberen, het leven is al duur genoeg niet waar? U komt er niet door? Probeert u dan hier maar eens.
© 2005-2009 Hans Postelmans