Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

08 augustus 2005

Ook goeiemorgen...

Dat motorrijders elkaar op straat groeten is al langer bekend. Maar dat iPodgebruikers dat ook doen is nieuw voor mij. Sinds enkele weken ben ik in het bezit van een iPod. Tijdens mijn vakantie heb ik 'm vaak gebruikt. Elke dag heel vroeg naar het strand met moeders en de kids die al snel tussen de palen verdwenen om op zoek te gaan naar de schatten van de zee. Ikzelf zocht een prettig paaltje om op te zitten waarop ik uitkijkend op de onstuimige zee heerlijk de Summerholiday Playlists beluisterde die uit de iPod komen. Wat kan een mens nog meer wensen?
Diverse keren dat ik daar op dat paaltje zat met de witte Ipoddopjes in mijn oor staken enkele voorbijgangers vriendelijk hun hand op om mij te groeten. Ken ik u? Nee toch? Luttele seconden later viel mij op dat de personen die mij groeten ook van die witte oordopjes in hun oren hadden. Aha...een iPodgebruiker. Ook goeiemorgen!



Trefwoorden: ipod mini apple playlists itunes



© 2005-2009 Hans Postelmans