Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

03 juli 2005

Summerholiday playlists...

Zojuist de knoop doorgehaakt en een Ipod Mini met 4 giegel opslagcapaciteit besteld.
Tot volgende week luister ik mijn favoriete muziek met mijn Ipaq 6340. Op het SD kaartje van 512 mb is weinig ruimte voor uren luisterplezier.
En voor de zomervakantie is een Ipaq niet echt handig met al dat strandzand. Daarnaast kan ik op mijn vakantieadres, middels mijn laptop, ook Podcasts downloaden en die beluisteren via de Ipod.
Deze week ben ik dus druk met het samenstellen van (summerholiday)playlists met de niet te evenaren Itunes player.
© 2005-2009 Hans Postelmans