Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

01 juli 2005

Geen man overboord...(2)

Enige tijd geleden heb ik hier gemeld dat ik op zoek was naar 3 zwemvesten. Ik en mijn twee zonen gaan over een paar weken een dagje varen met de Waterman van Jeroen Thoolen.
Een zwemvest tot 15 kg voor mijn jongste zoon en voor mijzelf een zwemvest met een drijfvermogen van (burb...) +100kg heb ik inmiddels gekocht via Marktplaats.

De laatste, een zwemvest van 30 tot 40 kg voor mijn oudste zoon scoorde ik vanavond. Wederom via Marktplaats. Gerard Uitdenwijk haalde het vanavond op in Dordrecht. Gerard Bedankt!© 2005-2009 Hans Postelmans