Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

24 juni 2005

Wifi op mijn strand...

Al vanaf jongs af aan ga ik op vakantie naar Dishoek. Eerst met pa en ma met de tent naar camping Dishoek. Vele jaren later met een vriendinnetje in een veel te klein tentje. Weer later samen in een caravan. Weer jaren later voor het 6e jaar in een heuse vakantiebungalow tussen Dishoek en Vlissingen.

Vorig jaar nam ik voor het eerst een laptoppie mee. Kon ik elke dag even mijn mail ophalen. Verbinden deed ik toen via de infrarood poort van mijn Nokia. Niet snel maar het werkte wel. Dit jaar is het plan om de laptop via Debbie op GPRS-snelheid met het internet te verbinden.

Nu lees ik zojuist op Dutch Cowbows dat er niet ver van mijn vakantieoptrekje een hotspot is geplaatst.
Aan het strand notabene!
Brugmans Beheer en een strandappartementencomplex realiseerde de hotspot. Voor € 3 koop je een kraskaartje en kan je een uur lang snel internetten. Kicken!

Deze jongen weet nu al waar hij onder een parasol gaat zitten deze zomer.

Trefwoorden: kpn wireless umts


© 2005-2009 Hans Postelmans