Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

02 juni 2005

Debbie is de naam...

De BHV herhalingsles van gisteren is niet doorgegaan. Dat gaf mij mooi de gelegenheid om gisteren aan het eind van de middag even bij het business center van KPN binnen te wippen. Zover ik me kon herinneren zou namelijk mijn abonnement van mijn mobieltje over enkele weken aan het einde van de contractperiode zijn. Kom ik voor die tijd niet in actie dan wordt het abonnement, onder de zelfde voorwaarden, stilzwijgend verlengd.

Ik had me dus enkele weken geleden voorgenomen om "op tijd" naar het business center te gaan om en het contract te laten verlengen én een gratis nieuwe telefoon te scoren.

Bij de balie aan de verkoopmedewerker uitgelegd het doel van mijn komst. ,,Prima meneer, we zullen eens kijken welke status uw abonnement op dit moment heeft. Wat is uw telefoonnummer?" Euh…06….blabla. ,,Aha ik zie het al, uw contract is vanaf morgen verlopen. U bent dus op tijd!" Goedendag zeg ik, dat is mazzel hebben!

Het contract bleek verouderd. ,,Dat kan goedkoper meneer!, heeft u trouwens een voorkeur voor de nieuwe telefoon?". Hmm…eigenlijk wel. Ik loop er al een tijdje aan te denken om een PDA aan te schaffen. Kan dat ook met het nieuwe abonnement? Vraag ik onwetend. ,,Ja hoor, geen probleem. Helaas kan ik een PDA (IPAQ6340) niet gratis leveren met uw nieuwe abonnement meneer. Ik zal eens kijken wat voor u het voordeligste is." Na enkele seconden spuugt de printer een duidelijk overzicht uit. Door een iets ander abonnement (belbundel) te nemen bleek de PDA ineens héél erg voordelig te worden. "Akkoord, pak maar in!",zeg ik enigszins opgetogen tegen de verkoper.

Gisterenavond gelijk aan de gang met mijn nieuwe aanwinst (nieuw speeltje, noemt mijn oudste zoon het). Mijn Personal Digital Assistent heb ik reeds een naam gegeven.

Debbie is de naam...Trefwoorden: PDA Ipaq 6340 kpn business center flexibel© 2005-2009 Hans Postelmans