Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

20 juli 2005

Summerholiday playlists...(3)

Na twee pogingen is dan eindelijk mijn Ipod geleverd. Bij de eerste poging (3 juli) ging het al snel mis bij de 'verwachtte' levering van de leverancier. Deze werd ineens met 14 dagen verlengd. Ik heb rap de bestelling geannuleerd. Bij de tweede poging (14 juli) leek de levering snel en secuur te worden afgehandeld. Dacht het niet. Ook hier waren rare meldingen te zien op de niet nader te noemen track&trace-pagina van de leverancier. Zo verbleef mijn iPod zeker 3 dagen op het expeditieplatform van de leverancier ronddolen waar vanaf de iPod verstuurd zou worden. Omdat eerst nog het weekend tussendoor kwam kon maandag een duitse firma eindelijk het pakketje in zijn logistieke proces opnemen. Weer via een track&trace-pagina kon ik het pakketje volgen hoe het via Groningen en een ritje door Duitsland het in Best terecht kwam. Een dag later(19 juli) stond de chauffeur 's avonds op de stoep met mijn iPod. Eindelijk!
Ik heb nog net genoeg tijd om mijn iPod te vullen met een boel playlists voor ik met vakantie ga.Trefwoorden: gwallet visa rembours© 2005-2009 Hans Postelmans