Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

14 juli 2005

Summerholiday playlists...(2)

Eerder vertelde ik over mijn aankoop van een Ipod mini. De leverancier meldde eerder dat de Ipod op 12 juli verzonden zou worden.
Gisterenavond bleek die datum enigszins bijgesteld te zijn omdat de leverancier door de voorraad bleek te zijn. De nieuwe verzenddatum die werd afgegeven lag zo ongeveer midden in mijn vakantie. Laat ik de Ipod nu juist voor de vakantie gekocht hebben. Ik heb de bestelling dus rap geannuleerd.

Natuurlijk is de verklaring dat de Ipods niet aan te slepen zijn legitiem.
Dit bericht las ik zojuist op Dutch Cowboys.

Apple heeft mede dankzij de populaire iPod de nettowinst over het 3e kwartaal vervijfvoudigd. Van eind april tot eind juni schoot het nettoresultaat omhoog naar 320 miljoen dollar. Niet zo gek als je ziet dat er in datzelfde kwartaal 6,15 miljoen iPods verkocht werden, dat is ongeveer 616% meer dan vorig jaar.

Om mijn summerholiday playlists toch te kunnen luisteren tijdens de vakantie heb ik nu de Ipod hier besteld. Wel iets duurder, maar wel een boel Ipods in stock.

Verwachtte leverdatum, a.s zaterdag. Yeah...!
© 2005-2009 Hans Postelmans