Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

12 juli 2005

Een behouden vaart...

Ad Mutsears is een klant van mij. Hij is de eigenaar van AMH Charters. AMH Charters is een zeilcharterbedrijf wat al enkele jaren een begrip in zeilcharter Nederland is. Met zijn Ocean Breeze, verzorgde hij tot voor kort vele bedrijvenuitjes voor gerenomeerde bedrijven uit heel Nederland.
Tot voor kort..., want in Rijen zijn huis en haard onlangs verkocht.

Op 1 augustus a.s. zal Ad met vrouw en twee kids met de Ocean Breeze vertrekken naar warmere oorden. Het is Ad zijn bedoeling om op 1 maart 2006 te arriveren in Curaçao. In de tussentijd houden Ad en zijn gezin een lange zeilvakantie in zeewateren van Europa. Eerst doen ze o.a. diverse havens in Engeland aan. Daarna een boel havens in Spanje en omstreken. Begin februari 2006 maken ze vanaf Las Palmas in drie weken tijd de oversteek naar de Caraïben.

In Curaçao gaat Ad, die diepzeeduiker als beroep heeft, aan het werk voor een Amerikaanse firma. In het weekend en in zijn vrije tijd wil Ad zijn zeilcharterbedrijf rond de benedenwindse eilanden verder uitbouwen.

Wij wensen Ad, Anja en de kinderen én de Ocean Breeze een behouden vaart...!
© 2005-2009 Hans Postelmans