Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

12 augustus 2005

Is moeders wil wet..?

Wat moeders graag willen hebben krijgen of kopen ze doorgaans ook. Tenminste die ervaring heb ik. ,,Goh...ik heb toch een leuk jasje gezien". Enkele dagen later hangt het jasje aan een hangertje aan de kapstok. Deze week weer zo'n opmerking van mijn eega. ,,Onze tuinset is wel heel erg onderkomen. We kunnen nooit eens lekker buiten in de tuin eten". Ja hoor daar is het nog al weer voor geweest deze zomer, zeg ik onverschillig. Ik weet al dat er meer komen gaat. En ja hoor, mijn vooruitziende blik wordt weer eens bevestigd als ze zegt, ,,Een picknicktafel zou best leuk staan in onze tuin. Bij (burp...) staat er één in de aanbieding. Zullen we eens gaan kijken?". Een paar uur later schroef ik een picknicktafel in elkaar. Wederom wordt weer eens bevestigd dat moeders wil vaak wet wordt...
© 2005-2009 Hans Postelmans