Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

15 augustus 2005

Heeft Microsoft de iPod bedacht..?

Volgens Microsoft hebben zij de iPod bedacht. Zelfs de U.S. Patent and Trademark Office zegt dat Microsoft verreweg de meeste pantenten geclaimd die te maken hebben met de technologieën die verband houden met de iPod. Volgens Apple zal het zo'n vaart niet lopen. De patenten van Microsoft noemen de iPod niet bij naam. In de patenten wordt alleen gesproken over "draagbaar en zakformaatachtige multimediaspeler die mp3 bestanden kan afspelen. Apple heeft al andere patenten toegewezen gekregen die gerelateerd zijn aan de iPod. Al lukte het onlangs niet om de menustructuur (interface) van de iPod te patenteren.
Microsoft en Apple bestrijden elkaars verklaringen dat zij als eerste de patenten voor de iPod in bezit hadden.
Als Microsoft inderdaad naar de rechter stapt durf ik mijn iPod er niet om te verwedden wie er van de rechter gelijk krijgt.

© 2005-2009 Hans Postelmans