Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

15 augustus 2005

TE KOOP: Sony DSC F717...

Al een tijdje wil ik overstappen naar een digitale spiegelreflexcamera. Mijn plan was om mijn huidige camera, de Sony DSC F717 aan het eind van dit jaar in te ruilen voor een andere. Een vriend van mij kocht laatst een Nikon D70s omdat zijn digitale camera de geest had gegeven. Nu ik deze camera in mijn handen heb gehad en er wat mee heb kunnen testen ben ik voornemens om ook snel een camera van Nikon aan te schaffen. Ik wil echter niet meer wachten tot het eind van het jaar. De waarde van de Sony zal in resterende tijd alleen maar minder worden. Zodoende heb ik de Sony (met heel veel extra toebehoren) gisteren te koop aangeboden op Marktplaats. Natuurljk kan je hier ook een bod uitbrengen. De complete set bied ik aan voor €625.
Echt een koopje als je ziet wat je er voor krijgt. Hieronder een opsomming:

Sony DSC F717 - Factuur aanwezig (24 maart 2003)
Compleet én in de orginele doos.

Extra toebehoren:
Orginele Sonyflitser HVL-F1000
Memorysticks: 2x128mb 1x32mb 1x16mb
2de batterij
Batterijoplader (zit niet orgineel bij de camera). Ook te gebruiken in de auto middels sigarettenaanstekeraansluiting.
Zonnekap (lenshood) - Orgineel Sony (LSF-H58A)
Diverse filters waaronder een UV-filter.

Echt een complete set!

Update 18-8-05:
Je krijgt er voor die prijs ook nog een statief bij cadeau!
Update 19-8-05:
De camera is verkocht, dat wil zeggen ingeruild voor een Nikon D70s. Later meer hierover.

© 2005-2009 Hans Postelmans