Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

16 augustus 2005

Voordat ik ontslag neem...

Ik heb Google-Adsense al een tijd je op mijn blog staan. Vandaag kwam ik bij toeval op de bevestigingsmail van mijn Adsense-account. Gelijk maar even gekeken in mijn AdsenseStats of ik kan stoppen met werken Ja hoor! Al 1,48 dollar verdiend. Ik denk dat ik er verstandig aan doe om eens de positie van de Google-Ads op mijn blog aan een nader onderzoek te onderwerpen voor ik ontslag neem. Gelukkig ben ik niet de enige waar de dollars NIET met bakken tegelijk binnenkomt.
Misschien moet ik een baan in de online media publishing gaan zoeken. Blijkbaar betaalt het web beter.
Wordt vervolgd...
© 2005-2009 Hans Postelmans