Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid

Voetbalwedstrijd van vandaag.

Boeimeer E7 - Beek Vooruit E7

Eindstand: 2-7

Van onze sportverslaggever

Haagse Beemden, 27 augustus 2005 - Net als vorige week staat er vandaag wederom een vriendschappelijke wedstrijd op het programma. Onze tegenstanders van vandaag; Beek Vooruit E7.

De gehele selectie van Boeimeer E7 is al vroeg op het veld. Ze hebben er allemaal zin in. Beek Vooruit E7 is nog nergens te bekennen. Meiko maakt de opstelling bekend aan de spelers van Boeimeer. Terwijl Hans een elftalfoto(zie verder op) maakt komen de spelers van Beek Vooruit het veld op. Ook Beek Vooruit blijkt 10 spelers te hebben. Marius en de coach van Beek Vooruit spreken samen af dat we 10-tegen-10 spelen. Dat is prettig. Geen wissels vandaag!

Aan het begin van de eerste helft laat Beek Vooruit direct zien waarvoor ze naar de velden van Boeimeer zijn gekomen. Om te winnen. Al in de tweede minuut scoort Beek Vooruit E7 door prima samenspel. 1-0. De jongens van Boeimeer E7 staan er beteuterd bij te kijken. Hoe kan dat nou? Vorig jaar wonnen we nog F8 wonnen we alles! Niet veel later valt het tweede doelpunt achter Rik van Beek in het net. Ook het derde doelpunt laat niet lang op zich wachten. Het is een eigen doelpunt van Rick van der Eerden. Kan gebeuren Rick! Na dat doelpunt herpakt Boeimeer E7 zich. Er wordt nu veel beter gevoetbald waardoor tegen het einde van de tweede helft Tim van Beek eindelijk een doelpunt tegen kan scoren. 1-3.

In de rust neemt Meiko nog eens de taken van elke speler door. Iedereen weet wat hij moet doen. Toch is Beek Vooruit in het begin van de tweede helft veel beter. Binnen elke minuten is het al 1-5. Dan lijkt er de selectie van Boeimeer E7 wakker te zijn geworden. Er wordt nu door E7 op de bal gejaagd waardoor het spel lange tijd op de helft van Beek Vooruit wordt gespeeld. Dat resulteert in een gaaf doelpunt van Sem van Mook. Als een echte prof laat hij zich feliciteren door zijn voetbalmaatjes. 2-5.

Het vervolg van de tweede helft is weer in handen van Beek Vooruit en weten in de laatste minuten van de wedstrijd nog twee keer te scoren. Eindstand, 2-7.
De afsluitende strafschoppenserie is, mede dankzij de geweldige keeper van Beek Vooruit, duidelijk in het voordeel van de Bekenaren.

Volgende week spelen we uit. Dan weer tegen Beek Vooruit. Wel een ander elftal. Beek Vooruit E8.