Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

09 januari 2006

Tussen Hemel en Hoeven...

Robbert van den Broeke, (oplicht)medium te Hoeven, heeft zich volgens velen flink in de nesten gewerkt met een reading waarvan hij de teksten via Google bij elkaar surfte. Tenminste die mening is stichting Skepsis toegedaan die de uitzendingen 'Er is zoveel meer' van RTL4 uitpluisde.

Ook met foto's weet Robbert (zegt hij) geesten zichtbaar te maken voor het blote oog. Gewoon met een digitale camera die u waarschijnlijk ook thuis en tijdens uw vakantie gebruikt.
Lars Scheve is een professioneel fotograaf in spé. Veel talent en oog voor de perfecte compositie. Onlangs zat Lars een beetje met frubbelen aan zijn camera toen plotseling in zijn kamer een wit gedaante voor zijn lens opdoemde. Lars twijfelde geen seconde en trachtte de 'geest' vast te leggen op het (opslag)medium van de camera. Met succes naar later bleek. Het gedaante was prima te onderscheiden op de foto.

Wat nu? Toch meer even met Irene Moors mailen over deze foto besluit Lars. Niet veel later ontvangt Lars een heldere autoreply.
Beste lezer,

Hartelijk dank voor uw belangstelling in het medium Robbert van den Broeke.
De e-mails en brieven komen met ongekend grote hoeveelheden binnen. De toeloop is dusdanig dat het een onmogelijke opgave is voor zowel Robbert als zijn management om iedereen persoonlijk terug mailen. Mocht dit van toepassing zijn dan proberen wij in een later stadium antwoord te geven op uw vraag.
Uw mail of brief wordt gelezen en vertrouwelijk behandeld. Gezien de persoonlijke aard van vele reacties danken wij u voor het in ons gestelde vertrouwen.
Helaas is een persoonlijke reading op korte termijn niet mogelijk. Op dit moment werken wij samen met Robbert aan de ontwikkeling van readingsessies. Wij adviseren u hiervoor de website (http://www.robbertvandenbroeke.com) in de gaten te houden. Zodra wij meer informatie hebben over de readingsessies ontvangt u hierover een e-mail van ons.

Wij vertrouwen op uw begrip. Met vriendelijke groet,

management van Robbert van den Broeke

Lars snapt er niets van. Zijn foto van de geest is toch ook ECHT(nep)!
Bent u nieuwsgierig geworden naar de foto van Lars? Robbert van den Broeke blijkbaar niet. Irene Moors trouwens ook niet. Haar maakt het niet uit of Robbert de boel belazert.
Voor (goed)gelovige en ongelovige klik hier voor de foto van Lars.

Wat vindt u? Is er meer tussen de Hemel en Hoeven?

Note: Wilt u meer weten van Lars. Of wilt u zijn foto gebruiken in uw televisie- of radiouitzending? Of wellicht voor uw dag- of weekblad? Geen punt! Neem hier contact op met Lars om met hem een deal te maken over de royalty’s van zijn foto. Er berusten namelijk copyrights op de foto van Lars zoals u weet.


Trefwoorden: kwakzalverij jomanda

© 2005-2009 Hans Postelmans