Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

01 maart 2007

Schijt aan Sonja Bakker...

G. Uitdenwijk heeft het aan de stok met dieetengoeroe Sonja Bakker. Op zijn blog maakte Uitdenwijk melding van zijn gevecht tegen de bandjes rond zijn middel. Dat gevecht heeft Uitdenwijk inmiddels ruimschoots gewonnen. En dat zonder de bestseller van 'dom blondje' Sonja Bakker zegt schrijft hij. Uitdenwijk heeft het over een leermoment voor alle volgelingen van Sonja Bakker. Niks moeilijk dieet, gewoon alles light en/of minder en alles komt goed. Gewoon af en toe een S.A.S. (Schijt aan Sonja Bakker) -dag inlassen kan geen kwaad, zegt Uitdenwijk op zijn blog. Uitdenwijk twijfelt aan de kennis van Sonja Bakker van voeding. En dat mag natuurlijk. Hij is niet de enige. De kwalificering 'dom blondje' en ook 'domme kip' is wel tegen het zere been van Sonja Bakker en dat van haar partner Marco(Bakker?).

De Bakkertjes zijn nu boos en zullen, als de laster van Uitdenwijk aan het adres van Sonja niet ophoudt, een Koekenbakker inschakelen die Uitdenwijk een koekje van eigen deeg zal geven. Enig gevoel voor humor van de Bakkertjes kan ik niet ontkennen. Sonja zegt in een reactie op de blog van Uitdenwijk zelfs tussen de regels door dat ze door het boek nu lekker in haar slappe was zit. Hulde!

Sonja neemt trouwens nooit een S.A.S. -dag. Wel is Sonja lid van de S.A.G (Schijt aan Gerard Uitdenwijk)-club.
Een dikke knuffel terug Sonja want ik hou wél van domme blondjes!
Trefwoorden: weight watchers bedrog zwaarlijvigheid

© 2005-2009 Hans Postelmans