Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

21 september 2005

Wéér geen ochtendnieuws...

Waar onze Koningin en Gerrit Zalm op Prinsjesdag enigszins optimistisch nieuws brachten over onze economie, bracht onze krantenbezorger hedenochtend géén ochtendnieuws. Voor de vierde maal in korte tijd hebben we een nieuwe bezorger in onze straat die blijkbaar moeite heeft met het vinden van onze brievenbus. Na de derde bezorgklacht kwam er enkele weken geleden wél een excuusbrief van de Productmanager Oplage van BN/deStem door de brievenbus. In deze brief staat de volgende tekst.

Elke dag zijn er circa 1500 bezorgers voor dag en dauw onderweg om er voor te zorgen dat de krant op tijd bij u op de mat ligt. Toch kan het een keer voorkomen dat de krant niet of te laat wordt bezorgd. Volgens de gegevens uit ons systeem heeft u daar de afgelopen periode enkele malen melding van gemaakt. en dat vinden wij bijzonder spijtig. Wij gaan er van uit dat het een incident betrof. Mocht het echter zo zijn dat de krant wederom een keer niet of te laat wordt bezorgd dan willen wij dat graag zo snel mogelijk van u weten opdat wij er alles aan willen doen om dit op te lossen en te voorkomen. Wij wensen u veel leesplezier.
Met vriendelijke.groet, D.Brouwers


Deze middag, rond de klok van 16.00 uur, stuurde ik een e-mailtje naar BNdeStem met een bezorgklacht en het verzoek om de krant van vandaag alsnog na te bezorgen. Om 18.15 uur plofte de krant op de deurmat.
Of deze vierde bezorgklacht aan zal komen bij de Productmanager Oplage van deze Wegener krant is nog maar de vraag. Wel verwacht ik minimaal een telefoontje én een bos bloemen voor de vrouw voor dit ongemak.

Wordt ongetwijfeld vervolgd...

»Troonrede 2005
»Bezorgers website
»Over tien jaar is de krant verdwenen
»Bloemetje bestellen bij Fleurop?
»Eerste hulp bij ontslag
»Op zoek naar een nieuwe baan?

© 2005-2009 Hans Postelmans