Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

18 september 2005

Inspiratie opdoen bij BredaPhoto...

Van 17 september t/m 23 oktober 2005 vindt de 2e editie van Breda Photo 2005 met als thema 'Onwerkelijke Schoonheid' plaats. Onderdeel van Breda Photo is een amateur-weekend dat wordt georganiseerd van vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober in het Centrum voor Kunst en Muziek de Nieuwe Veste in Breda.

Breda Photo biedt met dit amateur-weekend een podium voor zowel beginnende (zoals ik)als zeer ervaren amateur-fotografen en fotografiestudenten. Op het programma staan naast twee exposities van fotowerk van (top)amateurs ook workshops onder leiding van vooraanstaande beroepsfotografen en portfoliobesprekingen door deskundigen op zondag 2 oktober.

De komende weken ben ik voornemens om de diverse exposities van Breda Photo te bezoeken. Samen met een vriend, die met zijn bedrijf Breda Photo 2005 sponsort, wil ik inspiratie opdoen (en het kunstje een beetje afkijken) voor mijn amateur-fotografie.

»BredaPhoto Wandeling

© 2005-2009 Hans Postelmans