Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

13 september 2005

Kunnen jullie door een waterkraan..?

Vanmiddag stuiten twee collega's en ik tijdens ons doordeweekse lunchwandelingetje op een wel heel eigenaardig tafereel. Wat was het geval.
Veel bedrijven op het zuidelijke deel van industrieterrein Vosdonk in Etten-leur verhandelen keukens, badkamers en/of ander sanitair. Wij telden vanmiddag zo over de duim 10 bedrijven waar je een ruime keus hebt om een paleisje van je badkamer, keuken of schijthok te maken. Kortgezegd, Waalwijk in Etten-Leur. Eén badkamer- en keukenboer, een zekere Ad, ook wel genoemd 'de Keukenkoning van de Prinsenpolder', moet gedacht hebben, ,, hoe onderscheid ik me van al die anderen die in dezelfde vijver vissen als ik".
Een creatieve oplossing lag voor het oprapen. Zoals u weet is water onlosmakelijk verbonden met keukens en sanitair. Dit heeft waarschijnlijk ook de altijd vooruitstrevende Ad gedacht. Overigens kocht ik (en mijn vrouw) enkele jaren geleden onze keuken bij deze Ad.
Enfin…Ad liet van roestvrij staal een enorme waterkraan bouwen en die plaatsen voor zijn toko.
Een waterkraan zo groot dat er eenvoudig een horde volgevreten smurfen door heen zouden kunnen. Vader Abraham zal er vast jaloers op zijn. Leuk hoor ik u denken. Hiermee onderscheid Ad zich inderdaad van de ‘rest’. Als het verhaal af was hebt helemaal gelijk. Maar dat is het niet. Ad heeft namelijk IN de waterkraan een heteluchtoven laten bouwen.
Daarmee is de waterkraan geen echte waterkraan meer maar het lachertje van alle keuken- en sanitairboeren in Etten-Leur geworden. En dat is jammer want niemand neemt Ad nu nog serieus ondanks zijn ruime keus en prima prijs/kwaliteitsverhouding en dito service.

Update: Diverse bronnen meldden vanmiddag dat er bijna elke nacht tientallen Smurfen halve haantjes en pizza’s bakken in de oven van Ad. Tijdens deze bourgondische feesten zingen deze blauwe onverlaten uit volle borst, ,,Ja wij kunnen door een waterkraan!".

»Website van Ad
»website van Etten-Leur
»Website van Vader Abraham
»Website van de Smurfen

© 2005-2009 Hans Postelmans