Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

04 september 2005

USA Cars Meeting Point Breda...

De organisatoren van de USA Cars Meeting Point Breda kunnen terugkijken op een geslaagde 7e editie van dit jaarlijks terugkerende evenement in de Haagse Beemden. Zondag 4 september zagen de eigenaren van de ruim zeshonderd USA cars duizenden belangstellenden aan zich voorbij trekken.

Alweer voor de 7e maal organiseerden Frans Visser en Jeanine Tienen dit evenement in de Haagse Beemden. Wederom waren de weergoden hen goed gezind, want de zomerse omstandigheden bleken voor veel mensen aanleiding om eens een kijkje te nemen bij de auto’s, motoren en enkele vrachtwagens van Amerikaanse makelij die aan de Rietdijk waren opgesteld.

Naast de USA cars waren er op het evenemententerrein verschillende andere activiteiten, waarmee de vele bezoekers zich konden vermaken. Zo waren er de wagens met ‘vette hap’, live bands die rock & roll en blues ten gehore brachten en kraampjes gevuld met allerlei zaken die gerelateerd zijn aan de United States of America. Voor de kinderen was een groot springkussen opgeblazen dat gratis toegankelijk was.

Geen officieel evenement
De USA Car Meeting Point Breda, dat niet op de evenementenlijst van de gemeente Breda voorkomt, bleek ook dit jaar weer een professioneel georganiseerd evenement. Achttien vrijwilligers waren de hele dag in touw om deze dag in goede banen te leiden. Niet onverdienstelijk, want ondanks de enorme drukte rondom de Texashoeve was er geen wanklank te horen en genoten de vele bezoekers zichtbaar.
,,Of volgend jaar dit unieke evenement weer kan plaatsvinden, is nog maar de vraag,” zegt Frans Visser. ,,Elk jaar is het weer een hele klus om het geld bijeen te krijgen. Gelukkig hebben de sponsors ons ook dit jaar weer niet in de steek gelaten. Natuurlijk willen we graag dat de USA Cars Meeting Point op de evenementlijst van Breda geplaatst wordt. De extra publiciteit die hiermee wordt gegenereerd, zou zeker in ons voordeel zijn. Deze lijst wordt door de gemeente echter al vroeg in het jaar samengesteld. Wij weten dan nog niet of we de begroting wel sluitend krijgen,” zegt Visser.


» US Cars Meeting Point 2006
» Fotoalbum USA Cars Meeting Point Breda
» Website Haagse Beemden Digitaal





© 2005-2009 Hans Postelmans