Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

30 augustus 2005

Mijn eerste landing...

Vandaag 3 weken geleden had ik de eerste dag van de Breda Ballon Fiësta er op zitten. 4 dagen lang heb ik daar foto's gemaakt van opstijgende ballonnen. Vanmorgen vroeg toen ik naar mijn werk reed zag ik vanaf de snelweg in de verte een ballon recht boven het industriegebied hangen waar ik vijf dagen in de week mijn dagelijkse beslommeringen heb. Wat ik al vermoedde bleek werkelijkheid te worden. De piloot had de landing ingezet en was voornemens om de ballon op een veldje net naast afslag waar ik van de snelweg af moet neer te zetten. Zoals altijd heb ik mijn Nikon bij me. Snel een paar kiekjes gemaakt van mijn eerste landing van een heteluchtballon.
Wel als toeschouwer.

Trefwoorden: ad ballon© 2005-2009 Hans Postelmans