Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

03 september 2005

Dankzij Pierre van Hooijdonk...

Zaterdagochtend staat hier thuis altijd in het teken van voetballen met Boeimeer E7. Vandaag voetbalde E7 tegen Beek Vooruit E8 in Prinsenbeek. Boeimeer E7 ging strijdbaar ten onder door met 7-0 te verliezen. De koppies van de jongens van Boeimeer stonden na de wedstrijd op onweer. Maar niet voor lang.

Als we teruglopen naar de kleedkamers is aan de lichaamstaal van E7 te zien dat ze zeer teleurgesteld zijn. Dan gebeurt er iets wat de glimlach bij elke E7 speler weer op het gezicht tovert. Pierre van Hooijonk, de spits van NAC Breda, is gesignaleerd langs de lijn van een andere match. Trainer Meiko ziet hem het eerst en roept het naar Rick en Bram. Zij bedenken zich geen seconde en hollen naar Pierre van Hooydonk en vragen beleefd of zij een handtekening van Pierre krijgen. En die krijgen ze.




Als alle spelers door krijgen dat het Pi-air echt is willen ze allemaal een handtekening. Ik deel velletjes papier uit aan de andere spelers van Boeimeer E7. Pierre van Hooijdonk is nog in de buurt. Pierre is de beroerdste niet want hij geeft iedereen, die het er om vraagt, een handtekening.

Als iedereen voorzien is van een handtekening vraag ik aan Pierre hoe het met hem gaat en of zijn herstel van een ribblessure die hij enkele weken tijdens de wedstrijd tegen Willem II opliep voorspoedig verloopt. ,,Prima wel, het heeft nu eenmaal tijd nodig om te herstellen. Maar het komt helemaal goed", zegt hij schouderophalend. Ik bedank hem vriendelijk voor de handtekeningen. ,,Het is voor het goede doel", zeg ik verontschuldigend. ,,Geen probleem hoor, het hoort erbij", zegt Pierre lachend.
Wat een aardige kerel is die Pi-air. De wedstrijd tegen Beek Vooruit is snel door de spelers(en leiders) vergeten en iedereen gaat huiswaarts met toch een tevreden gevoel. Dankzij Pierre van Hooijdonk.

»Resultaten Boeimeer E7
»Website BSV Boeimeer
»Website NAC Breda
»Website De Rat





© 2005-2009 Hans Postelmans