Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

12 oktober 2005

ANWB hoopt op wonder...

Na een afwezigheid van enige dagen zijn de ANWB-stalkers én -spionnen terug van weggeweest. En hoe! Al vanaf vanmorgen(vroeg) staan de Nedstatstatistieken van deze LifeBlog bol van de bezoekjes van deze onverlaten. Mijn Blog staat dus blijkbaar in het middelpunt van de belangstelling op het ANWB-kantoor te Den Haag. Welingelichte bronnen vertelde mij vanmiddag dat het ANWB-management hoopt op een wonder om mij te behouden als lid. Oké, eerlijk is eerlijk. Wonderen zijn nog steeds de wereld niet uit. Maar de kans dat ik terugkom op mijn (opzeg)besluit is nihil.! Toevalligerwijs is gisteren de Route Mobiel mobiliteitsbewijs voor mijn toetoet, én die van mij eega, op de deurmat geploft. Vanaf 1 januari 2006 ben ik ANWB-lid af.

P.S. Beste ANWB'ers: Doe eens sportief. Plaats eens een (eerlijk)commentje als jullie durven!

De (ANWB)statistieken van vandaag:
» Route Mobiel
» Jobtrack
» Advocaat nodig?
» Dreigend ontslag?


© 2005-2009 Hans Postelmans