Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

05 oktober 2005

Flits(log)...

Een collega (Matty O.) vroeg me vandaag hoe ik het voor elkaar krijg om bijna dagelijks hier een log te plaatsen. Heel eenvoudig Matty...,gewoon je dagelijkse beslommeringen van je afschrijven. En beslommeringen zijn er toch genoeg? Dat moet jij toch weten! ;-)
Voor vandaag heb ik zowaar weer een onderwerp waarover ik kan bloggen.

Onlangs ruilde ik mijn SONY DSC F717 set in voor een Nikon D70s. Een onderdeel van de SONY-set was o.a. een flitser. Vandaag scoorde ik via Marktplaats een essentieel onderdeel voor mijn fotografiehobby. Precies...een flitser. Een (z.g.a.)nieuwe NIKON SB26 Speedlight voor maar 85 euri's. Werkelijk een koopje! De verkoper was zo vriendelijk om 'm vandaag al op de post te doen. Morgenmiddag dus al in huis. Komt trouwens goed uit. Vrijdagavond heb ik de flitser al nodig als ik een binnenfoto moet maken voor de wijkkrant het Haagse Beemden Nieuws.

»Specs Nikon SB26
»Website Nikon


© 2005-2009 Hans Postelmans