Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

27 september 2005

ANWB lekt informatie...

Enkele dagen geleden meldde ik hier dat ik voornemens ben om mijn lidmaatschap op te zeggen bij de ANWB. Dit voornemen kwam tot stand toen ik de kosten van de ANWB tegen de (Wegenwacht)baten had afgezet. Zojuist bekeek ik mijn matige bezoekersstatistieken van vandaag. Daarin viel me meteen een bezoekje van een ANWB-werknemer op. Door even wat verder te spitten in de Nedstatgegevens stuitte ik op deze zoekopdracht bij Feedster. Blijkbaar is de ANWB op zoek naar Blogs die over Route Mobiel hebben geblogd. Ik ben vast één van de vele. Prima initiatief van de ANWB. Ik mijn geval hebben ze op het ANWB-kantoor in Den Haag vandaag lucht gekregen van mijn voornemen. Wie weet ligt er morgenmiddag een brief van de ANWB op de deurmat waarin staat dat de ANWB mij gouden bergen belooft en daarmee een poging doet mijn voornemen om op te zeggen voorlopig op te schorten. Wordt vervolgd..?

»Peter R.de Vries
»ANWB
»Route Mobiel
»Nedstat

© 2005-2009 Hans Postelmans