Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

25 september 2005

Natural Ergonomic Keyboard 4000...

Microsoft heeft een hele reeks nieuwe randapparatuur uitgebracht, waaronder een aantal nieuwe toetsenborden die volgens het bedrijf revolutionair zijn op het gebied van comfort en daardoor de meest comfortabele toetsenborden van het moment.

Mijn voorkeur gaat uit naar de Natural Ergonomic Keyboard 4000. Het toetsenbord heeft een geheel nieuwe vorm die door Microsoft wordt getypeerd als een "Gull Wing", oftwel een "meeuwenvleugel". De verticale hoek waaronder het toetsenbord staat is opgeschroefd naar 14 graden en het middengedeelte van het toetsenbord is voorzien van een horizontale hoek van twee keer 12 graden. Deze laatste feature is bekend van Microsoft's Natural Keyboard.

Door deze opties worden de armen en polsen in een beter positie gemanouvreerd. Ook is er in het midden van het toetsenbord nog een "zoom slider" voorzien, waardoor gebruikers de meest gangbare knoppen binnen handbereik hebben.
(Bron: Tweakzone)

Vooralsnog is dit toetsenbord niet in Nederland te verkrijgen. Tenminste ik kon nog geen Nederlandse webshop vinden. Zodra dit wel het geval is ben ik een van de eerste die de Natural Ergonomic Keyboard 4000 zal bestellen. In de USA wordt dit toetsenbord aangeboden voor $79.

»Afbeelding Natural Ergonomic Keyboard 4000
»Comfort Flashdemo
»Review Natural Ergonomic Keyboard 4000

© 2005-2009 Hans Postelmans