Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

20 oktober 2005

Gestegen op de Google-ladder...

Vandaag is www.postelmans.nl met één stip gestegen in belangrijkheid van het hele internet. Wauw! Eerder meldde ik al dat Google bezig was webpagina's opnieuw te (page)ranken.

Pagerank (afgekort PR) is een methode om pagina's op internet te ordenen in belangrijkheid. Het is ontwikkeld door de oprichters van Google (Larry Page en Sergey Brin) in 1998 toen zij nog studeerden aan Stanford University. Die universiteit heeft het patent op PageRank terwijl Google een handelsmerk heeft op PageRank. (bron: Wikipedia).
Op dat moment stond de indexpagina van deze LifeBlog op Pagerank 3. Dit tooltje voorspelde dat deze LifeBlog op het punt stond om een stapje hoger op de Google-ladder te geraken. En zo geschiedde vandaag. Volgens deze gegevens heb ik nog een hele lange weg te gaan om echt belangrijk op het internet te worden.

» Google Toolbar
» Zoekmachinemarketing
» Overture Suggestions

Trefwoorden: zoekresultaat yahoo msn adwords adsence

© 2005-2009 Hans Postelmans