Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

15 oktober 2005

Mixed grill and twisters...

Omdat ik half november weer een uitje met mijn vriendjes heb en ik met den Dilles de boel dan in goede banen zal leiden moest er vandaag eerst even worden voorgeproefd. Elk jaar gaan we met een grote groep jongens en meiden een stukje eten om daarna door te zakken in een uitgaangelegenheid ergens in Brabant. Altijd beregezellig.

Onze keuze is gevallen op de Dakota(Dance & Diner) in Roosendaal(N-Br). Lekker Mexicaans food, hele leuke bediening en een heerlijke ontspannen ambiance. Na het diner wordt de Dakota omgebouwd tot een Amerikaanse Dancepaleis. Onze kids zijn ook mee en die worden door de vlotte bediening aardig in de watten gelegd. We hebben geen kind aan ze. Het eten is voortreffelijk en véél. Tussen de Mixed Grill, Twisters en het ijs spreken we met een hele leuke serveerster een 4 gangen menu-tje af voor als we over vier weken met dertig man op de stoep staan. ,,Geen probleem, alles kan en niets is ons te veel'', zegt ze lachend. We keren terug naar onze tafel en laten ons de Dame Blance goed smaken. Over vier weken meer over dit komende uitstapje en over Linda die donderdag al dan niet terecht uit het Big Brother huis is gezet.

» Fotoalbum Dakota (dance and dinner)
» Dakota Roosendaal
» Dutch Dakota Association
» Schokkend! Big Brother doorgestoken kaart

Trefwoorden: uitetenbon hotelvakschool koken

© 2005-2009 Hans Postelmans