Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

15 december 2005

Legale graffiti...

Onder leiding van Bas de Bie en Jeroen van Straaten volgden twintig deelnemers in de leeftijd van veertien tot zeventien jaar graffiti workshops. Doel? De wanden van de Aardrijktunnel in de Haagse Beemden voorzien van 'pieces'.

Vorige week donderdag en vrijdag zijn de wanden van de Aardrijktunnel door de gemeente Breda schoongemaakt. Oude (Illegale) graffiti werd verwijderd. Afgelopen zaterdag zijn de pieces aangebracht op de wanden van de Aardrijktunnel.
Het graffitiproject is een initiatief van Peter van Kakerken. Eerder zorgde van Kakerken ervoor dat de wanden van de Walpadtunnel werden voorzien van legale graffiti.
Net als het graffitiproject 'Walpadtunnel' werd ook het graffitiproject in de Aardrijktunnel medegefinancierd door een subsidie van 'Hart voor je Buurt'.
Centraal Wonen Aardrijk deed de aanvraag voor de subsidie toen zij lucht kreeg van de plannen van van Kakerken.

De gemeente wil de komende jaren de resterende 12 fietstunnels in de Haagse Beemden ook laten voorzien van 'legale' graffiti.» Fotoalbum Aardrijktunnel (Jeroen Thoolen)
» Centraal Wonen AardrijkTrefwoorden: samenhorigheid buurtgevoel

© 2005-2009 Hans Postelmans