Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

16 januari 2006

Discipline...

Ik heb een fiets op het oog waarmee je géén meter vooruit komt maar wel de L'Alpe d'Huez en de Mon Ventoux kan beklimmen. En dat gewoon hier op zolder. Wat voor type het wordt is me nog niet helemaal duidelijk. Er zijn een boel verschillende maten en uitvoeringen verkrijgbaar. Er zijn zelfs apparaten die op een hartbewakingsafdeling niet zouden misstaan. Niet dat dat me een veilig gevoel geeft. Er is immers toch geen dokter op mijn zolder aanwezig. Enfin, Gerard heeft al aangeboden dat ik de zijne mag komen inrijden. Gerard heeft er dus nog geen meter mee gereden. Die van Jeroen mag ik zelfs een poosje lenen. Kan ik uitvogelen of ik de discipline kan opbrengen om wekelijks veel kilometers te maken. Al dan niet berg op...of af.
Trefwoorden: tour de france zadelpijn aambeien

© 2005-2009 Hans Postelmans