Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

19 februari 2006

10km vloerbedekking...

Mijn aangekondigde vetverbrandingsprogramma is sinds gisteren van start gegaan. Na een gedegen voorbereiding weet ik nu hoe ik op de meest luie manier het snelste vet verbrand. Dit weekend heb ik twee keer 10km vloerbedekking onder me weggetrapt. De calorieënvonkenvliegen er vanaf. Om de fietstijd te doden heb ik de oordopjes van mijn iPod ingedaan en luister ik naar muziek die ongeveer hetzelfde ritme heeft die ik nodig heb om de benodigde 115 hartslagen aan te houden. Werkt perfect!
Trefwoorden: hartritmestoornissen defibrillator

© 2005-2009 Hans Postelmans