Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

10 februari 2006

Makkie..?

De heren in Leiden zijn er uit. Ik mag vet gaan verbranden. Wordt hoogtijd ook trouwens. De aanwijzer van mijn weegschaal zit aan de verkeerde kant van de één met de twee nullen. Van Jeroen mag ik een paar weken zijn aërodynamische hometrainer lenen. Gewoon om te kijken of het iets voor mij is om denkbeeldig de L'Alpe d'Huez of de Mont Ventoux op te rijden. Van Gerard kreeg ik een tip hoe ik het snelst overtollige vet kan verbranden als ik op zolder op de fiets zit af te zien. Volgens Gerard verbrandt je het snelst vet wanneer je een simpele formule op je (overgewicht)situatie toepast. Deze formule luidt als volgt. 220-(leeftijd). Van de uitkomst van het rekensommetje neem je 65%. In mijn geval kom ik dan op 220-43=177x65%=115. En juist om het getal honderdvijftien draait het. Dat getal is de hartslag die ik tijdens het fietsen aan moet houden om een maximaal rendement(vetverbranding) uit mijn noeste arbeid te halen, niet te verzuren, geen snot voor de ogen te zien en niet dood van de fiets te vallen. Volgens Gerard zullen de kilo's het zolderraam uitvliegen. Makkie toch..?»
Ziekte van Crohn

» Colostoma

Trefwoorden: vetzucht hongerklop frietje met frikandel speciaal

© 2005-2009 Hans Postelmans