Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

04 februari 2006

Veel opbergruimte...

Ik ben al een tijdje op zoek naar een handige en ruime tas voor mijn foto gear. De tas moet tegen een stootje kunnen en veel opbergruimte bevatten. Vanmorgen liep ik tegen een advertentie aan op Marktplaats. Ergens midden in het land wordt een een fototas van Lowepro aanboden. Type Nova 5 AW, de grootste tas uit de Novaserie. Direct een prima bod gedaan. Niet veel later komt er een e-mailtje terug. De verkoper gaat akkoord met mijn bod en of ik hem wil contacten voor een afspraak om de tas af te halen. Ik vraag hem of hij de tas wil meegeven aan de postbode. Het spreekt vanzelf dat ik de portokosten voor mijn rekening zal nemen. Niet nodig blijkt nu. De verkoper komt de fototas tegen een kleine vergoeding vanavond al bij me thuisbrengen. Geweldig toch?


Update: De tas is zojuist gebracht. Inderdaad gloedje nieuw. Prima deal!
Trefwoorden: nikon D70s all weather

© 2005-2009 Hans Postelmans