Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

13 februari 2006

Kleine moeite, groot plezier..!

Piep, piep..., hé een smsje. Even kijken wie er wat te lullen heeft. Huh...

,,Verras je Valentijn morgen met een MMS, want morgen MMS je de hele dag gratis! Stuur je liefste foto en maak van Valentijnsdag iets speciaals. Afz. KPN",

luidt het smsje. Ja leuk is dat. Ik heb al een half jaar een iPAQ 6340, maar MMS heb ik nog nooit mee kunnen versturen. Om een of andere reden wil het niet lukken met de MMS-instellingen van mijn iPAQ. Gratis MMS versturen is er morgen voor mij dus niet bij. Helemaal niet erg want mijn Valentijn kan niet eens MMSjes ontvangen. Ik stuur wel een écht valentijnskaartje.

Kleine moeite, groot plezier!
Trefwoorden: rozen sturen met fleurop

© 2005-2009 Hans Postelmans