Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

07 maart 2006

Griep, gewerkt én gestemd...

Gisteren voelde ik het al aankomen. Toen nog snipverkouden. Nu doen alle spieren zeer. Zelfs die spieren waarvan ik het bestaan niet kende. Ik dacht eerst dat de spierpijn een gevolg was van mijn eerste looptraining. Blijkbaar niet. Dan heb ik het weer koud en dan weer bloedheet. Een griepje dus. Natuurlijk heb ik vandaag gewoon gewerkt. Een griepje kan je ook uitzieken op je werk is mijn motto. Daar heb ik geen tijd om over mijn lichamelijke sores na te denken. Natuurlijk heb ik vanmiddag bij thuiskomst direct mijn stem uitgebracht bij het stembureau hier op de hoek van de straat. Straks een paar stevige cognacjes en vroeg onder de wol. En morgen gezond weer op.
Trefwoorden: griepepidemie vogelgriep influenza A-H5N1

© 2005-2009 Hans Postelmans