Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

07 mei 2006

Nieuwe startlocatie Haagse Beemdenloop nog onwennig...

De meningen waren vandaag nogal verdeeld tijdens de 17e editie van de Gamma Haagse Beemdenloop. Menigeen vindt de nieuwe startlocatie rondom de Asterdplas in de Haagse Beemden sportief gezien een achteruitgang ten opzichte van de startlocatie aan de Somerweide uit voorgaande jaren. Anderen zijn er weer heel enthousiast over.

Te weinig publiek aan de finish en rommelige doorkomsten op diverse punten in de wij. Op het knooppunt Asterddijk-Rietdijk moesten de atleten kiezen of zij wilden finishen(rechtdoor) of om nog een rondje te lopen(linksaf). Diverse 10km atleten liepen pardoes richting de finish terwijl ze nog een rondje moesten.
Ondanks dat het publiek grote moeite had om via de smalle doorgangen langs de afgezette Rietdijk het middenterrein van het omlijstend programma te bereiken vonden zij de nieuwe locatie van de Haagse Beemdenloop wel geslaagd door de ruimere opzet van het evenement en een gezellige sfeer rondom de Texashoeve.

De organisatie zal ongetwijfeld lering trekken uit de problemen die vandaag zijn constateert. De bedoelingen van de organisatie van de Haagse Beemdenloop met deze nieuwe locatie zijn duidelijk. Zij wil dit unieke sportevenement de komende jaren naar een hoger niveau te brengen. Gezien de grote belangstelling voor dit jaarlijk terugkerende sportevenement is de keuze voor deze nieuwe startlocatie de enige juiste.


» Fotoalbum 17e Haagse Beemdenloop
» Meer foto's op de Haagse Beemden Digitaal
» Website Haagse Beemdenloop
Trefwoorden: roparun

© 2005-2009 Hans Postelmans