Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

15 mei 2006

Reis om de wereld in een half uur...

Ter afsluiting van een schoolperiode voeren de leerlingen van groep 2 van de Kievitsloop elk jaar een musical op voor de ouders. Vier jaar geleden zagen wij Matthijs in een bescheiden rolletje op de planken van de Kievitsloop. Dit jaar was de beurt aan Jasper om te schitteren op het toneel. Al weken is er door de kinderen en de hulpjuffen keihard geoefend om de musical tot een goed einde te brengen. Gelijktijdig waren er vaders in de weer met decorstukken en moeders avonden lang bezig geweest om kostuums in elkaar te flansen. Vanavond mochten wij het eindresultaat komen bekijken tijdens een heuse première. De try-outs waren vanmiddag. Toen met groep 3 t/m 8 als publiek.



Jasper na de voorstelling en nog niet afgesminckt


Titel van de musical: Een reis om de wereld(in een half uur).
Jasper speelde de rol van een presentator die samen met een heuse cameraman en geluidstechnicus op pad gaat om een Nederlandse familie te interviewen die een reis om de wereld maken nadat zij een hele grote prijs in de loterij hebben gewonnen. Sinds we weten dat Jasper oefent voor deze musical probeerden wij hem de tekstregels te ontfutselen. Helaas, Jasper houdt al die weken zijn kaken stijf op elkaar en zei dan elke keer weer, ,,dat is geheim". Vanavond tijdens de uitvoering zegt Jasper al zijn teksten perfect uit zijn hoofd op en zingt uit volle borst mee met de vele liedjes. Van de buikpijn voorafgaand aan deze voorstelling is duidelijk geen sprake meer.





Trefwoorden: joop van de ende theater productions broadway





© 2005-2009 Hans Postelmans