Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

26 juni 2006

Kantje boord...

Gerard en ik zijn in dezelfde maand geboren. Omdat we elkaar op onze verjaardag niet in de weg willen zitten spraken we begin april samen al af om samen te gaan eten. Natuurlijk met onze eega's. Plaats van handelen: De oude binnenstad van Dordrecht. Enkele weken geleden vertoefden we reeds in Dordrecht. Toen waren we er om Dordt in Stoom eens van dichtbij mee te maken. Dat was heel bijzonder.

Voor zaterdagavond reserveerde Gerard in de binnenstad van Dordrecht een tafeltje voor vier. In dit maritiem eetcafé 'Kantje Boord' staat alles in het teken van water, schepen en hun bemanning. Het eten en het uitzicht zijn er voortreffelijk en de gesprekken heerlijk ontspannen. Na een lange avond gezellig tafelen was het rond 23.00 uur tijd om huiswaarts te keren.

Op de wandeltocht naar de parkeergarage stuiten we op een wegafsluiting. Wat wij dachten dat een wegafsluiting was bleek een afzetting te zijn van een openluchttheater. Dit allemaal in het kader van het Internationaal Poppentheaterfestival 2006 wat zich precies dit weekend in de binnenstad en havens van Dordt afspeelde. Een half uur lang zijn we getuige en genieten we van een kolderieke en spectaculair schouwspel wat zich voor onze neus afspeelt op de kade, in het water en hoog in de lucht. Titel: 'Corazón de Ángeles. Opgevoerd door Theater Tol uit België.

Na afloop zijn we het unaniem met elkaar eens. Deze openluchtvoorstelling was wel een heel bijzondere afsluiting van een toch al bijzonder geslaagde avond. Bedankt Gerard en Marga!



» Fotoalbum avondje uit in Dordrecht
» Poppentheaterfestival
» Dordrecht





Trefwoorden: poppenkast





© 2005-2009 Hans Postelmans