Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

02 augustus 2006

Onze Senseo...

Onze eerste Senseo hebben we ergens in 2002 aangeschaft. Ondanks dat de Senseo's in de loop der jaren zijn verbeterd werkt onze Senseo nog steeds als de beste. In al die jaren verhuisde onze Senseo steeds met ons mee naar onze binnen- en buitenlandse vakantieadressen. Dit jaar reisde onze Senseo nog mee naar Italië om er elke morgen een heerlijk geurend bakske koffie mee te zetten. Soms denk ik wel eens weemoedig dat onze Senseo zijn laatste levensmaanden zijn geteld en wij hem spoedig bij het grof huisvuil zullen zetten.

Gelukkig kwam daar vandaag het bericht(onder embargo) van Philips DAP dat in oktober van dit jaar een nieuwe generatie Senseo's op de markt zullen worden gezet. De nieuwe Senseo's zijn dan uitgerust met een nieuwe volumekeuzefunctie waarmee de gebruiker(ik dus) zelf de hoeveelheid én de sterkte van de koffie kan bepalen. Verder heeft de nieuwe Senseo een in hoogte verstelbare koffietuit waardoor ook mijn favoriete koffiemok er onder past. Briljant! Daarnaast is de Senseo standaard voorzien van een groot waterreservoir en een waterniveaulampje dat aangeeft wanneer het waterreservoir bijgevuld moet worden. Onze Senseo knippert nu zenuwachtig wanneer het waterniveau onder het minimum van 1 kopje koffie is gezakt. U begrijpt het. De opvolger van onze Senseo is dus al bekend. Nu maar hopen dat onze Senseo tot en met oktober koffie voor ons blijft (uit)spuigen.


» SenseoTrefwoorden: douwe egberts

© 2005-2009 Hans Postelmans