Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

11 juli 2006

Bedankt SBS6...

Na lang wachten is vandaag dan eindelijk de iPod Nano bezorgd door TPG-Post. Ruim 7 weken moest ik wachten nadat een vriendelijke mevrouw me telefonisch meldde dat ik de terechte winnaar was geworden van het kleine oogappeltje van Apple. Vol verwachting klopte al die lange weken mijn hart.
Vanavond heb ik de Nano meteen overladen met mp3's. Omdat ik een gekregen paard niet in zijn reet wil kijken moet wel even kwijt dat de capaciteit van deze Nano iets wensen overlaat. 1 Gig is eigenlijk veel te weinig als je twee weken in het buitenland gaat vertoeven. Misschien toch maar mijn notebook mee inpakken?» SBS6, Oplichters
» Klaar voor de start, AF!

Trefwoorden: itunes volume logic

© 2005-2009 Hans Postelmans