Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

06 juli 2006

Prins Bernard komt naar Breda...

Het nationale hoofdkwartier van de Koninklijke Luchtmacht verhuist in het weekend van 16 en 17 september naar Breda. Dat weekend rijdt een groot aantal verhuiswagens tussen Den Haag en Breda.

De voorbereidingen zijn al in volle gang. Zeshonderd medewerkers van de Luchtmacht, onder wie de commandant, gaan vanaf maandag 18 september werken in de Eurotoren naast de snelweg A16 en in een naburig kantoorpand.

Bovenin de 72 meter hoge toren is een groot spandoek opgehangen met onder meer de afbeelding van een F16. Het toonaangevende standbeeld van Prins Bernhard in pilotenuniform verhuist later ook naar Breda. (Bron: Omroep Brabant)
Omroep Brabant toonde geen foto van de F16 poster op hun site. Ik wel! :)
Verder voor de geïnteresseerden onder ons. Hierbij de indeling van de Eurotoren per verdieping waar defensie over een paar weken zijn intrek zal nemen. Altijd handig!


UPDATE: 7 juli - Over enkele jaren wordt de poster van de F16 vervangen voor een poster van de Lightning II, voorheen de Joint Strike Fighter (JSF) genoemd.
» Mogelijke aanvliegroute Eurotoren
» Koninklijke Luchtmacht
» Haagse Beemden
» Eurotoren Breda
Trefwoorden: lightning lockheed martin p-38 warroom

© 2005-2009 Hans Postelmans