Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

28 mei 2006

Klaar voor de start...af..!

Dat ik een uitgesproken fan ben van de iPod steek ik niet onder stoelen of banken. Zojuist is mijn voorkeur voor deze mp3-speler weer eens bevestigd. Met een iPod-Sportkit (Ipod-ontvanger) en een paar Nikes sportschoenen verander ik mijn iPod Nano (helaas nog niet ontvangen) in een Personal Trainer.

Een sensor in de Nike-schoen communiceert draadloos met de Ipod-ontvanger. Hardloopsessies in de iPod synchroniseer je via ITunes én (indien je beschikt over een werkende internetaansluiting) met Nike Plus. Middels een account bij Nike Plus is het mogelijk om online te bekijken welke vorderingen ik maak (of juist niet), hoeveel calorieën ik heb verbrand en hoeveel kilometer ik heb hard gelopen.
Hardlopen (Rock 'n Run) wordt met deze Sport Kit een complete nieuwe belevenis voor mij, beweert Apple.

De Nike+iPod Sport Kit is nog niet verkrijgbaar. Je aanmelden om als eerste te weten wanneer de Nike+iPod Sport Kit leverbaar is wel mogelijk.

Klaar voor de start...AF!
Trefwoorden: coopertest hardloopschroeisel

© 2005-2009 Hans Postelmans