Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

26 mei 2006

Klein defect aan Nikon D70s...

Een paar dagen geleden vertoonde mijn Nikon een vreemd defect. De camera wilde niet meer uit omdat de aan/uit knop alle dienst weigerde. Vanmiddag bracht ik de camera naar de fotovakhandel waar ik destijds de Nikon D70s kocht. Zij sturen de camera aanstaande dinsdag op naar de importeur voor de reparatie. De reparatie valt geheel onder garantie. Het zal minimaal vier weken duren voor ik de camera weer terug heb. Voor mij zal dat een enorm gemis zijn omdat ik als gevolg daarvan voor de wijkkrant en Haagse Beemden Digitaal al die tijd niet beschikbaar zal zijn als fotograaf. Als service van de zaak werd mij vanmiddag wel een leencamera door de winkelmejuffrouw aangeboden. Helaas bleek dat een rits-rats-klik-camera waar ik professioneel gezien niet mee uit de voeten kan. Dinsdag wordt ik teruggebeld of er een andere oplossing te bedenken is om mij tijdens die vier weken wachten niet werkloos toe te laten kijken zonder de Nikon. Ik ga uit van een goede afloop.
Trefwoorden: inca nikon d200

© 2005-2009 Hans Postelmans