Hans Postelmans Breda © 2005-2008 - singelloop breda 2008 - dwars door dongen - dorpsloop - terheijdenloop - dauwrennen foto's - warandaloop 2007 - Dordrecht by Night - Herfstmarathon - Breda by Night - treinen botsen op hsl-zuidtraject - uitslag examen vaarbewijs 1 vb1 - rampenoefening hsl-zuid
LifeBlogAvonturen met BootsmanPhotoBlog

18 mei 2006

We hebben een winnaar...

Tring, tring. Tring, tring…, Mogge, met Hans.
,,Goedemorgen meneer. Spreek ik met Hans Postelmans?’’, vraagt een vriendelijk mevrouw aan de andere kant van de lijn.
,,Ja, daar spreekt u nu mee’’, zeg ik ook vriendelijk terug.
,,U spreekt met SBS6’’, zegt ze dan.
,,Goedemorgen mevrouw’’, antwoord ik met een achterdochtige stem. ,,Meneer Postelmans, u heeft een tijdje geleden meegedaan aan een prijsvraag bij SBS6’’.
,Dat zou best wel eens kunnen’’, antwoord ik nu koel.
Bijna dagelijks wordt ik gebeld door lieden die mij telefonisch iets willen aansmeren. Mijn eerste gedachte bij het horen van deze mevrouw doet mij vermoeden dat zij mij iets wil verkopen.
Maar dan zegt ze, ,,U heeft met deze prijsvraag van SBS6 een prijs gewonnen!’’.
,,Zow, wat leuk!’’, zeg ik ietwat ingetogen omdat ik me direct realiseer dat er vast voorwaarden aan zijn verbonden om de prijs in handen te krijgen.
,,Wat zou ik dan gewonnen hebben mevrouw?’’, vraag ik met enige scepsis.
,,Een iPod Nano meneer. Ik wil graag uw adresgegevens verifiëren om er zeker van te zijn dat SBS6 de iPod op het juiste adres aflevert’’.
Als de gegevens zijn opgenomen meldt ze dat de iPod binnen 6 weken bij me thuis wordt afgeleverd en wenst ze me veel plezier met de prijs.
Zodra de iPod Nano afgeleverd is gaat mijn iPod Mini Silver met een opslag van 4 Gigabyte in de verkoop. Biedingen via de reacties.


UPDATE: Jeroen vertrouwd het zaakje niet. Hij meldt het volgende:

Uit de kleine lettertjes:
'Met uw deelname aan deze prijsvraag machtigt u SBS Group Nederland maandelijks EUR 39,99 af te schrijven aan abonnementskosten. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.'
Je ontvangt dan wel het lijfblad ;) Met de ontvangst van de iPod hebben ze een mooie abonnementsbevestiging in handen :)
Trefwoorden: apple mp3 moord

© 2005-2009 Hans Postelmans